Noutati :

Ministrul Dezvoltarii Regionale si vicepremier, Vasile Suciu, vine la Timisoara. Care e cea mai asteptata veste de la el

21 mai, 2019 - 01:01 PM
Autor: Redactie      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Nu mai conteneste sirul reprezentantilor de la nivelul guvernului ori parlamentului la Timisoara, in aceste zile.

CITESTE SI: Timisoreni, s-a scurtat drumul spre vacanta in Grecia. Sarbii au terminat autostrada pana la frontiera cu Macedonia. Vom face 3 ore de la Nis la Salonic

Miercuri este anuntata venirea vicepremierului Vasile Suciu care este ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

la 9.30, acesta va merge intr-o vizita la stadionul Dan Paltinisanu, a carui demolare este prevazuta pentru aceasta toamna.

O ora mai tarziu oficialul se va afla la Dumbravita, pentru a vedea stadiul unor investitii cu fonduri guvernamentale, prin programul PNDL, apoi va sustine o conferinta de presa in care va anunta si iscalirea unor contracte cu finantare europeana.

Cea mai asteptata veste este legata de decizia Companiei Nationale de Investitii in privinta locului ales pentru amenajarea viitoarei Sali Polivalente de la Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Hai mars! De la sfarsitul lui 2016 ni se promite Polivalenta, ba chiar din cate am inteles disputa politica a avut in final in 2018 un compromis ca se va constui langa Dan Paltinisanu. Oferiti-mi un motiv real sa va cred ca veti incepe stadionul si Polivalenta anul acesta, ca de decenii ni se promit multe, fara finalitate bineinteles!