Noutati :

Ministerul Mediului a prelungit valabilitatea tichetelor pentru Programul Rabla 2011 si a stabilit cand va incepe programul in 2012

11 noiembrie, 2011 - 02:14 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Veste buna pentru cei care au tichete de 3.800 de lei primite in schimbul casarii masini vechi prin Programul Rabla: termenul de expirare, 23 noiembrie, a fost prelungit pana in luna decembrie!

Persoanele care au primit tichete valorice de 3.800 de lei in schimbul casarii unei masini mai vechi de zece ani, pentru a cumpara un automobil nou, se prelungeste cu peste doua saptamani, a anuntat ministrul Mediului, Laszlo Borbely.

Cei care au vouchere Rabla le vor putea folosi pana la 12 decembrie, in loc de 23 noiembrie. Ministrul Borbely a spus si de cand va porni Programul Rabla 2012. Astfel, programul va demara in luna februarie a anului viitor.

Pana acum, tichetele se eliberau de catre colectori pana la data de 21 noiembrie, inclusiv, trebuiau sa se utilizeze de catre proprietari pana la 23 noiembrie, deci sa se depuna la producator, si ultima cerere de decontare se depunea de catre producator pana la 25 noiembrie, urmand ca decontul sa se faca in 12 decembrie. In urma solicitarilor din partea proprietarilor de vouchere, am decis o propunere de modificare a termenelor. In continuare tichetele valorice se elibereaza de catre colectori pana la data de 21 noiembrie, utilizarea tichetelor se va face pana la data de 12 decembrie – nu 23 noiembrie – si ultima cerere de decontare din cadrul programului se poate depune pana la data de 15 decembrie, iar decontarea se va efectua pana la data de 23 decembrie”, a explicat Borbely.

Atentie! Dupa 12 decembrie 2011, voucherele isi pierd valabilitatea si cine nu le utilizeaza in acest termen le va pierde.

El a precizat ca modificarea este valabila pentru ambele componente ale Programului Rabla – masini si tractoare.

Anul viitor, cam prin februarie, repornim, dupa ce anuntam care producatori participa. Nu se opreste Programul Rabla. Va fi, probabil, cam in aceleasi conditii si anul viitor”, a adaugat ministrul, precizand ca se asteapta ca 2011 sa se incheie cu 120.000 masini casate, fata de 190.000 unitati in 2010.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...