Noutati :

Ministerul Educatiei a stabilit cand incepe Bacalaureatul Olimpicilor. Simularile examenului sunt programate in martie

20 ianuarie, 2016 - 10:43 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: NATIONAL
0

Primii care vor intra in focurile examenului de bacalaureat vor fi elevii olimpici, care vor avea parte de sesiunea speciala cu o luna inaintea colegilor lor. Ministerul a stabilit ca simularile pentru examenul maturitatii se vor desfasura in debutul lunii martie.

Sesiunea speciala a examenului de Bacalaureat se va desfasura, in 2016, in perioada 14 – 27 mai.

„Pentru asigurarea participarii elevilor din clasele a XII-a/ a XIII-a la loturile nationale de pregatire pentru competitiile internationale, propunem spre aprobare organizarea unei sesiuni speciale de Bacalaureat, in perioada 14 — 27 mai 2016”, se arata in nota publicata pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii stiintifice.

In conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare si desfasurarea a examenului de Bacalaureat 2011, valabila si pentru anul 2016, MECNs organizeaza in fiecare an scolar o sesiune speciala pentru elevii din clasele a XII-a/ a XIII-a participanti la loturile olimpice si la competitiile sportive si artistice internationale care se desfasoara in perioada sesiunii normale de Bacalaureat.

Citeste mai multe: AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...