Noutati :

Ministerul Dezvoltarii a lansat licitatia pentru construirea de crese si gradinite in sapte judete, printre care si Timis

28 iunie, 2011 - 03:51 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Judetul Timis va beneficia, alaturi de alte 6 judete din tara, de un program al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, de construire a noi crese si gradinite. Ministerul a lansat deja licitatia pentru proiectarea si executia a 101 crese si gradinite.

Judetele beneficiare ale noului program sunt Hunedoara, Timis, Arad, Bihor, Prahova, Giurgiu si Ilfov, proiectul fiind in valoare de peste 101,42 milioane de lei. Criteriul de atribuire a contractului este pretul cel mai scazut, precizeaza Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Valoarea estimata maxima pentru proiectarea si executia lucrarilor este, pentru judetele Hunedoara si Timis, de 29.212.435 lei, fara TVA, pentru judetele Arad si Bihor de 27.899.038 lei, fara TVA si pentru judetele Prahova, Giurgiu si Ilfov de 44.325.98, lei la care se adauga TVA.

„Valoarea estimata include costurile de proiectare si executie, precum si pe cele de finantare. Obiectivele de investitii au fost stabilite in functie de propunerile inaintate de autoritatile publice locale si in urma analizei Comisiei Tehnico-Economice a ministerului, in baza criteriilor de prioritizare prevazute de legislatia in vigoare. Proiectele-tip utilizate pentru aceste obiective de investitii sunt de trei categorii, respectiv pentru crese/gradinite cu una, doua sau trei grupe de copii, si sunt puse la dispozitie de MDRT”, spun reprezentantii ministerului.

Autoritatile publice locale beneficiare ale investitiilor sunt cele care identifica terenul pe care vor fi amplasate constructiile. De asemenea, tot ele vor realiza, la finalizarea investitiei, dotarile tehnico-edilitare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...