Noutati :

Ministerul Apararii achizitioneaza torpile antisubmarin pe SEAP! Vezi cat va plati pentru acestea!

10 august, 2013 - 03:39 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Licitatie mai putin obisnuita lansata prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP): Ministerul Apararii Nationale intentioneaza sa cumpere prin intermediul CN Romtehnica SA Bucuresti 18 torpile usoare antisubmarin, iar banii vor veni de la buget dar si din surse proprii.

Valoarea estimata a acestei achizitii este de 54.854.546 lei fara TVA. Cu tot cu taxe – se ridica la aproximativ 15 milioane de euro.

Procedura de achizitie – licitatie restransa – se va desfasura in doua etape: calificarea si selectarea candidatilor si evaluarea ofertelor depuse de acestia. Data limita pentru depunerea candidaturilor este 9 septembrie.

Candidatii trebuie sa fi executat, in ultimii 5 ani, livrari de produse similare si care cumulat sa fi avut o valoare de cel putin 27.427.273 lei (5.962.450 euro).

Criteriul de atribuire a contractului este pretul cel mai scazut. Achizitia torpilelor se va face printr-un acord cadru valabil 36 de luni de la semnare.

Sursa: hotnews.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...