Noutati :

Mini-vacante externe cu maximum 200 de euro. Cu transportul inclus!

6 martie, 2011 - 12:03 PM
Autor: Anonim      
Categorie: TURISM
0

Printre cele mai avantajoase pachete turistice externe in aceasta primavara se numara un sejur de 4 zile la Odessa, cu 99 de euro, o mini-vacanta de 4 zile in Cracovia, cu 145 de euro si un sejur in Florenta, pentru care vei plati 149 de euro. O mini-vacanta ieftina la Viena sau Praga te costa 170 de euro, in intervalul martie-aprilie.

Cu mai putin de 100 de euro mergi intr-o vacanta de 4 zile la Odessa. Tariful acopera 3 nopti cazare cu demipensiune la un hotel de 3 stele din Odessa, transportul cu autocarul, ghidul din partea agentiei si excursiile prevazute in program. Pretul pachetului turistic este valabil pana la sfarsitul lunii mai.

Un sejur in Cracovia te costa 145 de euro, in perioada 31 martie-3 aprilie. In pret intra 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele si transportul cu autocarul.

Cu mai putin de 150 de euro mergi in vacanta la Florenta. Tariful (149 de euro) este valabil pana pe 31 martie si acopera 3 nopti cazare cu demipensiune la un hotel de 4 stele din Florenta, biletul de avion si taxele de aeroport. In pret nu intra transferul de la hotel la aeroport si inapoi. Tariful pachetului turistic este valabil pana pe 31 martie.

O mini-vacanta la Madrid te costa 156 de euro. Pretul include 2 nopti cazare cu demipensiune la un hotel de 3 stele din Madrid, biletul de avion pe ruta Bucuresti-Madrid si retur, precum si taxele de aeroport. Transferul de la aeroport la hotel si inapoi nu e inclus in pretul pachetului turistic. Tariful pachetului turistic este valabil pana pe 31 martie.

Un sejur de 4 zile la Dortmund ajunge la 169 de euro, in perioada 8-11 aprilie. Tariful acopera 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, biletul de avion si taxele de aeroport.

Cu 170 de euro mergi intr-un sejur de 4 zile in Praga. In pret intra 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, biletul de avion pe ruta Bucuresti-Praga si retur, precum si taxele de aeroport. Tariful este valabil pana pe 31 martie.

Tot 170 de euro te costa o vacanta la Viena. Tariful este valabil pana pe 24 aprilie si acopera 3 nopti cazare cu demipensiune la un hotel de 3 stele din capitala Austriei, biletul de avion pe ruta Bucuresti-Viena si retur, taxele de aeroport si asigurarea medicala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...