Noutati :

Mimi, bufoni, statui si parada in centrul Timisoarei. Ce eveniment se pune la cale, la sfarsit de saptamana?

12 septembrie, 2016 - 05:48 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Centrul Timisoarei prinde viata, la sfarsit de saptamana. Spectacole de pantomima, mizica, magia, teatrul si pictura vor anima Piata Libertatii si Piata Unirii sambata, in 17 septembrie, in cadrul evenimentului CheckART, organizat de Timisoara – Capitala Tineretului in Romania.

Aproximativ 30 de artisti vor fi prezenti in cele doua piete din centrul orasului si vor incanta timisorenii cu numerele pe care le-au pregatit.

Evenimentele vor incepe inca de la ora 15, atunci cand, in Piata Unirii, sub forma unei galerii de arta cu influente asiatice, pe muzica lui Antonio Vivaldi, 4 statui vivante interactive vor interpreta rolurile Anotimpurilor, iar 3 statui vor levita timp de doua ore si jumatate. O noutate pentru Romania este ca, printr-o tehnica de pictura 2 D, mai multe persoane vor fi pictate si vor iesi din tablouri, oferind efecte vizuale deosebite.

checkart-pictura-oameni

A doua parte a CheckART va incepe la ora 17:30, sub forma de arta teatrala si scene care aduc in prim plan iubirea. Pe ritmuri de muzica frantuzeasca, atmosfera din cele doua piete va deveni mult mai dinamica, iar publicul va putea interactiona cu personajele. In Piata Libertatii, 3 cupluri de mimi vor interpreta povesti de dragoste cu nabadai , iar 3 bufoni vor interactiona cu oamenii si ii vor introduce pe spectatori in atmosfera de spectacol.

Incheierea evenimentului se anunta impresionanta. Cei prezenti vor lansa lampioane, in timp ce personajele de poveste vor defila intr-o parada.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...