Noutati :

Militarii ies la defilare in centru, la Timisoara

3 iunie, 2019 - 02:53 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Miliarii din Timisoara vor iesi la defilare si vor depune coroane de flori, in cinstea eroilor neamului.

CITESTE SI: Sala de sport pentru un liceu de elita din Timisoara. Anuntul mult asteptat de elevi 

In data de 6 iunie se sarbatoreste Ziua Eroilor, ocazie cu care militarii din Timisoara vor participa la mai multe manifestari.

Astfel, de la ora 8.00, la Monumentul Eroilor sublocotenent (post mortem) Ioan Grosaru si sublocotenent (post mortem) Ioan Lucian Leustean – UM 01109 str. Chisodei nr. 125 vor avea loc depuneri de coroane si jerbe de flori.

De la ora 9.00, la Cimitirul Eroilor la Monumentul Eroilor din Decembrie 1989 va avea loc slujba de pomenire a eroilor neamului, depuneri de coroane si jerbe de flori. Apoi, la monumentele Eroilor din Primul si al Doilea Razboi Mondial si la monumentele Eroilor sovietici, sarbi, germani, francezi vor avea loc depuneri de coroane si jerbe de flori.

De la ora 12.00, la Monumentul Crucificarii amplasat in fata Catedralei Mitropolitane va avea loc o slujba de pomenire a eroilor neamului, alocutiuni, depuneri de coroane si jerbe de flori si va avea loc si defilarea detasamentului de onoare.

Depuneri de coroane si jerbe de flori vor avea loc la ora 13.30 la Monumentul Aparatorii Neamului din Calea Sagului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...