Noutati :

Milioane de euro pentru investitii in sanatate, educatie si pentru antrerenori. Grupul de Actiune Locala Timisoara sprijina dezvoltarea cartierelor marginase

9 decembrie, 2019 - 04:07 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. O noua actiune a GAL Timisoara, menita sa imbunatateasca viata locuitorilor din cartierele marginese ale orasului. Reprezentantii Grupului de Actiune Locala Timisoara asteapta in continuare propuneri de proiecte pentru a fi finantate cu bani de la Uniunea Europeana.

Vor putea fi sustinute proiecte din domenii precum sanatate, invatamant sau infrastructura, dar si micile afaceri ce pot imbunatati viata locuitorilor din zonele defavorizate.

”Este vorba de finantari pe care le-am avut si pana acum, aproape 2 milioane de euro pentru invatamant, tot 2 milioane pentru sanatate, investitii sociale tot cam 2 milioane de euro. Este vorba si despre investitii care vor fi puse la dispozitia anteprenorilor pentru reconversie profesionala, tot 2 milioane. Fondurile se adreseaza atat institutiilor publice, cat si privatilor respectiv ONG-uri si SRL-uri de pe raza de actiune a GAL, pentru a gasi solutii pentru ca investitiile precum cele din zona Soarelui – Negoiu sa se poata transfera si catre zonele mai putin norocoase”, a declarat Catalin Tiuch, presedintele GAL Timisoara.

Pe de alta parte, Grupul de Actiune Locala a pornit si un concurs pentru desemnarea unei sigle a organizatiei. Oricine doreste poate trimite un model de sigla, acesta va fi votat pe site-ul GAL Timisoara, iar cel care va primi cele mai multe aprecieri va deveni oficial sigla organizatiei.

”GAL Timisoara a initiat un concurs pentru stabilirea logo-ului, cu un premiu de 1.500 de lei. Asteptam propunerile pana in 16 ianuarie. Oricine poate trimite o propunere. Ele vor fi supuse unui vot public pe site-ul GAL TIMISOARA, iar cel mai votat va fi deveni logo-ul nostru”, a completat Tiuch.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...