Noutati :

Miile de liceeni respinsi la Bacalaureat in Timis se pregatesc pentru sesiunea din toamna a examenului national. Iata care este calendarul sesiunii de Bac 2011 toamna!

4 iulie, 2011 - 12:28 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Doua treimi dintre liceenii timiseni isi amana vacanta pana in toamna. Din peste 6.900 de absolventi care au sustinut examenul de Bacalaureat, aproape 4.500 se pun cu burta pe carte pentru sesiunea din toamna a examenului national. In timp ce unii se gandesc la admiterea la facultate, colegii lor reiau materia pentru Bacalaureat. In 11 iulie incepe inscrierea.

Planurile de vacanta la mare sau la munte au fost amanate pentru doua treimi dintre liceenii timisoreni. Respinsii la Bacalaureat se pregatesc pentru sesiunea din toamna a examenului national.

Iata calendarul sesiunii august-septembrie!

Intre 11 si 15 iulie are loc inscrierea candidatilor. Absolventii de liceu au o luna la dispozitie sa se pregateasca pana incep probele Bacalaureatului.

In 22-23 august se desfasoara prima proba, cea orala, a competentelor lingvistice de comunicare in limba romana.

22-24 august reprezinta proba de evaluare orala a competentelor la limba materna, iar in 23-24 august se desfasoara proba de evaluare a copetentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

Evaluarea competentelor digitale are loc in 25-26 august.

Prima proba scrisa pe care o vor sustine candidatii are loc in 29 august, la limba si literatura romana.

In 30 august are loc proba scrisa la limba materna.

In 31 august se desfasoara proba obligatorie a profilului, iar in 2 septembrie – proba la alegere a specializarii.

Rezultatele sunt afisate in 4 septembrie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...