Opinia Timisoarei

Mii de viroze in Timis. Ultimul anunt legat de gripa al Directiei de Sanatate Publica

TIMISOARA. In ultimele saptamani s-au inregistrat mii de cazuri de viroze in Timisoara si in judet, raportate catre Directia de Sanatate Publica de catre medicii de familie.

CITESTE SI: Executorii judecatoresti bat la usile SCM Timisoara. Au de recuperat 150.000 de euro pentru jucatori neplatiti de ani de zile

Astfel, in perioada 4-10 februarie 2019, au fost consemnate 2.387 de cazuri de viroza, cu 99 de internari, si 354 pneumonii, cu 51 de internari. Iar potrivit specialistilor, imbolnavirile sunt in scadere cu 35% fata de saptamana anterioara.

Si in ceea ce priveste imbolnavirile cu virusul AH1, numarul cazurilor confirmate in saptamana 4-10 februarie a scazut. Pentru un singur bolnav a fost confirmata prezenta virusului, insa, in total, 17 din cei 40 de pacienti care s-au prezentat la spital cu simptomatologia specifica gripei au fost internati.

CITESTE SI: Au saltat pretul si spera ca acum sa fie cu noroc. Faimosul bordel din Timisoara de altadata, oferit iarasi de proprietari primariei spre cumparare 

In Timis 6 oameni au murit din cauza gripei, iar la nivelul intregii tari, numarul deceselor este de peste 100.

Exit mobile version