Noutati :

Mii de oameni raman fara apa, la Timisoara. Cartierul in care se executa o lucrare de proportii

11 iunie, 2018 - 03:10 PM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Mii de timisoreni, dar si mai multe institutii si firme vor ramane fara apa, din cauza unor lucrari de amploare ale Aquatim.

Miercuri, 13 iunie a.c., intre orele 9 – 15, Aquatim a programat o lucrare de conectare la reteaua existenta a unei conducte noi de apa (ce va alimenta, in viitor, localitatea Sag), care va avea loc la intersectia strazilor Calea Sagului si Ovidiu Cotrus. Lucrarea marcheaza finalizarea unei investitii in valoare de aproximativ 1,4 milioane lei, finantata din fonduri propri ale societatii, reprezentand extinderea retelei de alimentare cu apa intre str. Anton Bacalbasa si Calea Sagului, pe o lungime de circa 1.700 m.

Pentru efectuarea lucrarii este necesara intreruperea furnizarii apei reci, in intervalul orar 9-15, pe strazile Ovidiu Cotrus, Calea Sagului intre str. Sulina si Ovidiu Cotrus, precum si la sediile companiilor Auto Europa, Autoglobus, Casa Auto Timisoara, Energoconstructia SA, statia de sortare Retim, CET Timisoara Sud si Arabesque.

La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, clientilor li se recomanda sa nu se foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa. De asemenea, consumatorii sunt rugati sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesitatile pe perioada anuntata.

Foto: ArhivaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...