Mii de oameni din Timisoara raman fara apa calda

TIMISOARA. In plina canicula, mii de apartamente de pe mai multe strazi din Timisoara raman fara apa calda. Anuntul a fost facut de Colterm.

Astfel, joi, in 5 septembrie, intre orele 8 si 18, se va intrerupe apa calda pe strazile aproape toate strazile din zona centrala. Nu va curge apa calda la robinete timisorenilor de pe strazile Colonel Enescu, Aurel Cosma (Postăvarul), Brediceanu, Paris, dr. Liviu Gabor (7 aprilie 1929), dr. Iosif Nemoianu (16 frebruarie 1933), bv. Republicii, Piatra Craiului, dr. Nicolae Paulescu (Măceșilor), Goethe, bv. Mihai Eminescu, Lenau, P-ța Victoriei, 20 Decembrie 1989 (Săvinești), Patriarh Miron Cristea (Asănești), Robespierre, Eugeniu de Savoya, 9 Mai, Gheorghe Lazăr, Mărășești, Ungureanu, General Eremia Grigorescu, P-ța Unirii și Vasile Alecsandri (parțial).

Urmeaza ca in zona sa se lucreze la remedierea unei defectiuni tehnice, astfel ca societatea Colterm anunta ca este nevoita sa intrerupa furnizarea apei calde.

La finalizarea lucrărilor poate aparea fenomenul de turbiditate pentru o scurta perioada de timp, de aceea se recomanda evitarea folosirii apei in scopuri menajere pana la limpezirea ei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...