Noutati :

Micutii de la Casa de copii ”Hansel si Gretel” Buzias au primit jucarii, hainute si alimente de Mos Nicolae!

7 decembrie, 2011 - 03:23 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
1

TIMIS. Sub sigla “Alaturi de ei, zambim!”, Clubul Rotaract Timisoara Cetate a facut o vizita caritabila micutilor de la Casa de copii ”Hansel si Gretel”! Prichindeii le-au cantat si s-au jucat cu membrii clubului.

Membrii clubului Rotaract Cetate Timisoara le-au oferit micutiilor Casei de copii „Hansel si Gretel” Buzias un moment de bucurie petrecand alaturi de ei sarbatoarea lui Mos Nicolae.

Proiectul a avut ca obiectiv desfasurarea unor activitati de caritate si voluntariat prin pregatirea si inmanarea a 21 de pachete cu hainute, carti, jucarii, dulciuri, fructe si diferite produse alimentare.

Copiii i-au recompensat pe cei prezenti cu un spectacol de  poezii si colinde, iar mai apoi impreuna cu cei din cadrul Rotaract Cetate, s-au jucat si au cantat.

Misiunea Clubului Rotaract Cetate, aceea de a sustine si promova actiuni umanitare in folosul comunitatii, avand la baza generozitatea si responsabilitatea fata de semeni, a fost punctata cu succes in cadrul acestui proiect, care aniverseaza al 7-lea an de cand Clubul Rotaract Cetate din Timisoara este alaturi de copiii Casei de copii „Hansal si Gretel”.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Stirea asta ma pus sa caut ce e Rotaract …am aflat, felicitari tinerilor!! Sa aveti sanatate din belsug sa tot faceti asa ceva!