Metropolitan Opera, in transmisie HD la Timisoara

Incepind cu 13 noiembrie, in Aula Magna a Universitatii de Stiinte Agricole a Banatului, timisorenii vor putea vedea spectacolele "The Metropolitan Opera", in format high definition. Timisoara se alatura celor peste 1.400 de locatii din 46 tari de pe intreg mapamondul, care gazduiesc spectacole de opera de la New York, in regim de transmisiuni prin satelit in HD. Proiectul "The Met: Live in HD" a fost initiat de catre conducerea Metropolitan Opera in 2006, dezvoltindu-se an de an, astfel incit in sezonul concertistic trecut 2009-2010, s-a ajuns la vanzarea a 2,4 milioane de bilete, in peste 1300 de locatii din 40 de tari. Datorita calitatii acestor spectacole, cat si a impactului la public creat, proiectul a fost premiat cu cate un premiu "Emmy Award" si respectiv "Peabody Award", pentru cele mai indelungate transmisiuni continue in High Definition si promovarea fenomenului concertistic operal prin tehnologii moderne. La Timisoara, transmisiunile de la Metropolitan Opera vor putea fi vizionate pe un ecran cu diagonala de ~8m (16:9). In afara celor 10 transmisiuni live de la New York, ciclul de spectacole mai contine si opera "Simon Boccanegra", in regim de spectacol inregistrat in HD, si care va rula doar la Timisoara. Biletele la tarif intreg costa 60 de lei, iar la tarif redus 50 lei (pentru studenti), acestea putand fi achizitionate doar la casieria Cinema Timis. Biletele la tarif intreg pot fi si rezervate in prealabil, de pe site-ul www.metinhd.ro. Compania organizatoare a anuntat ca este in curs si definitivarea procedurii de achizitie a pachetelor de bilete, tot la tarif redus, pentru mai multe spectacole ale ciclului. [local /wp-content/uploads/2010/11/Metropolitan_Opera_la_Timisoara.avi]

Incepind cu 13 noiembrie, in Aula Magna a Universitatii de Stiinte Agricole a Banatului, timisorenii vor putea vedea spectacolele „The Metropolitan Opera”, in format high definition. Timisoara se alatura celor peste 1.400 de locatii din 46 tari de pe intreg mapamondul, care gazduiesc spectacole de opera de la New York, in regim de transmisiuni prin satelit in HD.

Proiectul „The Met: Live in HD” a fost initiat de catre conducerea Metropolitan Opera in 2006, dezvoltindu-se an de an, astfel incit in sezonul concertistic trecut 2009-2010, s-a ajuns la vanzarea a 2,4 milioane de bilete, in peste 1300 de locatii din 40 de tari. Datorita calitatii acestor spectacole, cat si a impactului la public creat, proiectul a fost premiat cu cate un premiu „Emmy Award” si respectiv „Peabody Award”, pentru cele mai indelungate transmisiuni continue in High Definition si promovarea fenomenului concertistic operal prin tehnologii moderne.

La Timisoara, transmisiunile de la Metropolitan Opera vor putea fi vizionate pe un ecran cu diagonala de ~8m (16:9). In afara celor 10 transmisiuni live de la New York, ciclul de spectacole mai contine si opera „Simon Boccanegra”, in regim de spectacol inregistrat in HD, si care va rula doar la Timisoara.

Biletele la tarif intreg costa 60 de lei, iar la tarif redus 50 lei (pentru studenti), acestea putand fi achizitionate doar la casieria Cinema Timis. Biletele la tarif intreg pot fi si rezervate in prealabil, de pe site-ul www.metinhd.ro. Compania organizatoare a anuntat ca este in curs si definitivarea procedurii de achizitie a pachetelor de bilete, tot la tarif redus, pentru mai multe spectacole ale ciclului.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Mai bine merg la Mall la film…