Opinia Timisoarei

Metoda gasita de prefectul de Timis ca sa protejeze cumparatorii din targurile de Pasti

TIMISOARA. Deschiderea targurilor de Pasti in tot judetul se vor umple de cumparatori in urmatoarele zile, iar protectia acestora trebuie garantata. Prefectul de Timis vrea sa-i puna in garda pe comercianti ca nu vor fi tolerate niciun fel de abateri de la lege.

CITESTE SI: Primavara Educatiei incepe la Jimbolia. Invatatorii, profesorii si educatorii, invitati sa impartaseasca cele mai bune metode de invatare pentru elevi si sa se inscrie gratuit in ateliere inspirationale sustinute de dascali de top

Am solicitat astazi Directiei Sanitare Veterinare si Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor ca pana maine sa faca o analiza a abaterilor constatate la targurile de Pasti si de Craciun de anul trecut si sa centralizeze cele mai frecvente abateri si amenzile aferente, pe care sa le transmita Institutiei Prefectului.
Noi le vom compila intr-un material pe care il vom disemina tuturor primariilor din judet, cu solicitarea sa il inmaneze oricarui comerciant care va vinde produse in targurile organizate de ei in perioada urmatoare.
Am convingerea ca astfel vom reduce abaterile, amenzile, iar cumparatorii vor fi mai in siguranta. Mai bine prevenim decat sa combatem!„, a transmis prefectul de Timis.

Exit mobile version