Opinia Timisoarei

Metoda de la scoala, aplicata cu succes in santierul din centrul istoric, la Timisoara! Ce le-a facut Nicolae Robu muncitorilor care lucrau la pavaj

TIMISOARA. Mandru de felul in care a iesit pavajul de pe strazile pietonale din centrul istoric al Timisoarei unde se da zor pentru incheierea lucrarilor, primarul Nicolae Robu a dezvaluit acum si metoda aplicata pentru ca pietrele sa fie asezate la dunga si musai dupa modelul din proiect.

Am aplicat o metoda folosita in experienta de rector, cu semnatura pe mostre. Mm semnat cu markerul pe pietre si le-am spus muncitorilor: daca nu vor fi la fel formele pietrelor, atunci veti fi pusi sa le dati jos„, a explicat primarul Nicolae Robu metoda imbatabila cu care i-a strunit pe muncitorii care s-au ocupat de pavaj.

Edilul a recunoscut ca la inceput lucrurile au mers mai greu, iar constructorii au mai incurcat borcanele si de aceea a fost nevoit sa insemne el insusi pietrele ca sa fie sigur de reusita.

La inceput s-a intamplat asta frecvent si s-a inteles ca trebuie sa fim exigenti. Au fost 800 de tone returnate, la un moment dat„, a explicat primarul Nicolae Robu.

Intaiul gospodar al Timisoarei a dat din nou asigurari ca santierul din centrul istoric se va incheia la timp si nu se va pierde niciun ban european.

Se va incheia totul, nu e niciun motiv pentru a nu incheia acest proiect. Mai e putin de pavat, se lucreaza la punerea in valoare a descoperirilor arheologice, prin amenajarile de conservare din Piata Sf. Gheorghe se pun in lumina descoperirile de o maniera inspirata. Se face mobilarea strazilor cu mobilier, se echipeaza strazile cu statuile„, a precizat Nicolae Robu.

Exit mobile version