Noutati :

Metoda de la scoala, aplicata cu succes in santierul din centrul istoric, la Timisoara! Ce le-a facut Nicolae Robu muncitorilor care lucrau la pavaj

4 decembrie, 2015 - 12:58 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
7

TIMISOARA. Mandru de felul in care a iesit pavajul de pe strazile pietonale din centrul istoric al Timisoarei unde se da zor pentru incheierea lucrarilor, primarul Nicolae Robu a dezvaluit acum si metoda aplicata pentru ca pietrele sa fie asezate la dunga si musai dupa modelul din proiect.

Am aplicat o metoda folosita in experienta de rector, cu semnatura pe mostre. Mm semnat cu markerul pe pietre si le-am spus muncitorilor: daca nu vor fi la fel formele pietrelor, atunci veti fi pusi sa le dati jos„, a explicat primarul Nicolae Robu metoda imbatabila cu care i-a strunit pe muncitorii care s-au ocupat de pavaj.

strada-mercy-pavaj (6)

Edilul a recunoscut ca la inceput lucrurile au mers mai greu, iar constructorii au mai incurcat borcanele si de aceea a fost nevoit sa insemne el insusi pietrele ca sa fie sigur de reusita.

La inceput s-a intamplat asta frecvent si s-a inteles ca trebuie sa fim exigenti. Au fost 800 de tone returnate, la un moment dat„, a explicat primarul Nicolae Robu.

Intaiul gospodar al Timisoarei a dat din nou asigurari ca santierul din centrul istoric se va incheia la timp si nu se va pierde niciun ban european.

Se va incheia totul, nu e niciun motiv pentru a nu incheia acest proiect. Mai e putin de pavat, se lucreaza la punerea in valoare a descoperirilor arheologice, prin amenajarile de conservare din Piata Sf. Gheorghe se pun in lumina descoperirile de o maniera inspirata. Se face mobilarea strazilor cu mobilier, se echipeaza strazile cu statuile„, a precizat Nicolae Robu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 7comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Daca se lucra cum se lucreaza acum trebuia sa fie gata de mult timp, dar primarul prezenta scuze nu penalitati ( motive).

  2. in zona saormeriei Istabul pe V. Alexandri pavajul a fost pus, cred, legati de ochi, ca e ca naiba….chiar nimeni nu-i verifica?

  3. Adi are mare dreptate, pavajul este pus ca naiba si nu verifica nimeni, este ultima strada care trebuie facuta si o fac de mantuiala, pacat, este cea mai circulata strada din zona! Verifica primarule strada pana nu este tarziu!

  4. mai bine raminea la cele citeva sute de studenti de la AC, ca primar nenoroceste sute de mii de oameni…

  5. Folositi si imaginatia – puteti face ceva stil mozaic,- sau intercalati ceva si „altfel” altfel e monoton, plictisitor si fad . Nu exista artisti la Timisoara ?

  6. Piatra cioplita este piatra cioplita si nu gresie, ea nu poate avea aspect de gresie sau faianta , nu spargi un munte pentru mofturile unora ( sunt multi cei care folosesc cioclodul ZEVA dar au mari pretentii). Ceea ce a facut Robu nu este treaba de PRIMAR dar EL nu stie. Apropo , ati vazut statuia de pe strada Mercy?

  7. Da, primarele nost se joacã acum de-a mozaicul, dupã ce a transformat Piata Libertãtii într-un amestec de Sahara cu Piata Rosie. Sunt curios, furnizorul de dale din beton, cât a dat şpagã?