Noutati :

Mesaje RO Alert pe telefoanele mobile, dupa ce Timisoara a trecut de 11 la mie rata de infectare cu COVID. Indemnul Departamentului pentru Situatii de Urgenta

6 octombrie, 2021 - 02:37 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Au fost primite mesaje RO Alert pe telefoanele mobile din partea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, miercuri, dupa-amiaza, la Timisoara si in alte zone din tara in care a crescut galopant rata de infectare cu coronavirus.

Oamenii sunt indemnati sa respecte masurile sanitare de stavilire a raspandirii SARS CoV 2 si sa se vaccineze impotriva virusului devenit extrem de contagios.

In Timis, miercuri, au fost raportate alte 621 de cazuri, intre care 109 sunt copii.

CITESTE SI: 109 copii confirmati cu COVID din 621 de noi cazuri, in ultimele ore in Timisoara si in judet

CITESTE SI: Ziua cea mai neagra. Numar record de decese COVID, 331, intre care trei copii. Aproape 15.000 de noi cazuri in Romania, Timisul e judetul cu cele mai multe

In contextul cresterii accelerate a ratei de infectare la nivel national cu virusul SARS-CoV-2 pentru protejarea sanatatii dumneavoastra si a celor din jur, informati-va din surse oficiale si respectati masurile igienico-sanitare si de distantare fizica. Alegeti sa va vaccinati acum impotriva COVID 19!„, se arata in mesajul primit pe telefoanele timisorenilor, trimis de Departamentul pentru Situatii de Urgenta.

CITESTE SI: Masca este iarasi obligatorie si pe strada in toate localitatile cu peste 6 la mie rata de infectare cu COVID in Romania. S-a dat ordinul. Cine face exceptie de la regulaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...