Noutati :

Merita toate aplauzele, la Timisoara! Cei mai buni elevi din judet! Zeci de logani, la olimpiadele nationale, anul acesta. FOTO!

7 aprilie, 2016 - 02:38 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Aproape 30 de elevi ai Liceului C. D. Loga merg la olimpiadele nationale, anul acesta. De la cei mai mici si pana la cei din anii terminali, elevii au obtinut cele mai bune rezultate din judet, iar acum urmeaza sa reprezinte Timisul la fazele nationale ale olimpiadelor.

Fie ca vor participa la concursul de matematica, informatica, engleza, sport sau geografie, elevii se pregatesc sarguincios si isi doresc, cu totii, sa se intoarca acasa pe pozitii fruntase.

„Am ales engleza pentru ca mi-ar placea sa studiez in afara tarii si pentru ca de mica mi-au placut autorii englezi si le-am citit cartile in limba lor”, spune una dintre elevele de la Loga ce vor reprezenta Timisoara la Olimpiada Nationala de Engleza.

„Merg la geografie pentru ca mi se pare interesant ce se intampla in jurul meu si vreau sa stiu aceste lucruri atat teoretic, cat si practic”, a spus unul dintre elevii care vor merge la Olimpiada de Georgrafie.

elevi olimpici loga (4)

Si echipele de baschet ale liceului CD Loga sunt printre primele pe tara. Atat echipa de fete, cat si cea de baieti vor participa la Olimpiada Nationala de Sport.

„Sunt capitanul echipei de baschet fete a liceului si ma bucur ca in ultimii ani am avut rezultate foarte bune la toate concursurile la care am participat si sper sa reusim si acum sa aducem rezultate bune de la Olimpiada”, spune Denisa, una dintre elevele liceului Loga, care face cinste sportului.

„Suntem campionii judeteni la baschet masculin, chiar daca nu suntem un liceu de sport. Speram sa ramanem cei mai buni si in continuare”, spune Vlad, capitanul echipei de baschet din Loga.

Numarul de elevi care pleaca de la CD Loga spre olimpiadele nationale este unul record. Chiar daca si in anii trecuti Colegiul a avut o reprezentare buna la olimpiadele si concursurile nationale, de data aceasta rezultatele au fost si mai bune.

„Facem publice rezultatele deosebite ale colegiului nostru si anume faptul ca 26 de elevi vor participa la faza nationala a olimpiadelor din acest an scolar. Este prima oara cand avem asa de multi copii, intotdeauna am avut elevi la olimpiadele nationale, dar anul acesta, in mod deosebit am avut rezultate excelente. Apropape toate domeniile au cate un reprezentant. La matematica sunt ceva mai multi, pentru ca avem clase mai mjulte de matematica, la fel si la informatica, fiind domeniile principale ale colegiului”, a declarat Gizela Fuioaga, directorul Colegiului CD Loga.

Pana acum, elevii din Loga s-au intors acasa cu 119 premii, mentiuni si premii speciale, de la etapa judeteana a olimpiadelor si concursurilor scolare.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...