Noutati :

Mergi spre Grecia zilele acestea? Ministerul de Externe a emis o atentionare de calatorie!

26 august, 2015 - 11:15 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

MAE a emis o atentionare de calatorie pentru cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se mearga in Republica Macedonia, ca a fost instaurata starea de necesitate in zonele aferente localitatilor Gevgelija (frontiera cu Republica Elena) si Kumanovo (frontiera cu Republica Serbia) pentru 30 de zile, din cauza fluxului de migranti din Orientul Mijlociu.

„Starea de necesitate vizeaza strict persoanele/grupurile de persoane amintite mai sus, fara a fi periclitata tranzitarea celor doua puncte de frontiera de catre alte persoane. Controalele efectuate la punctele de frontiera pot creste timpul normal de asteptare, de la 15 minute pana la aproximativ 30 minute”, potrivit unui comunicat de presa al MAE.

MAE recomanda cetatenilor romani aflati deja in Republica Macedonia sa se adreseze Ambasadei Romaniei la Skopje si sa isi anunte prezenta in regiune, iar pentru cetatenii romani, care au planificate deplasari inspre Republica Macedonia, sa solicite informatii cu privire la situatia de pe teritoriul macedonean.

Sursa: mediafax.ro

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor