Mercedes recheama la verificari 85.000 de masini cu probleme de directie. Vezi ce modele!

Constructorul auto german Mercedes-Benz recheama pentru reparatii modele de anul acesta, care au iesit cu niste defecte din fabricatie si care sunt foarte predispuse la accidente, anunta compania. Sistemul de directie ar putea avea probleme din cauza reducerii presiunii hidraulice, caz in care soferii nu vor avea un control adecvat al automobilului, a anuntat Mercedes-Benz. Actiunea de rechemare vizeaza modelele C-Class versiunea 2010, E-Class Coupe si Mercedes Cabriolet din versiunile 2010 si 2011.

Constructorul auto german Mercedes-Benz recheama pentru reparatii modele de anul acesta, care au iesit cu niste defecte din fabricatie si care sunt foarte predispuse la accidente, anunta compania.

Sistemul de directie ar putea avea probleme din cauza reducerii presiunii hidraulice, caz in care soferii nu vor avea un control adecvat al automobilului, a anuntat Mercedes-Benz.

Actiunea de rechemare vizeaza modelele C-Class versiunea 2010, E-Class Coupe si Mercedes Cabriolet din versiunile 2010 si 2011.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri