Noutati :

Menestrelul Tudor Gheorghe aduce toamna la Timisoara! Unde va avea loc concertul?

22 octombrie, 2016 - 01:19 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Orasul Timisoara este cel de-al saptelea oras in care „olteanul universal”, menestrelul Tudor Gheorghe va aduce toamna. Vorbim de o „Toamna Simfonica” care va invalui intreaga tara.

Concertul va avea loc in data de 7 noiembrie, in Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timisoara.

Spectacolele trubadurului Tudor Gheorghe sunt programate: pe 3 octombrie, la Teatrul National – Marin Sorescu din Craiova. Urmeaza orasul Constanta, pe 7 octombrie (la Casa de Cultura a Sindicatelor). Pe 10 octombrie, „Toamna Simfonic” va fi la Opera Nationala din Iasi, pe 13 octombrie – la Casa de Cultura a Sindicatelor din Suceava, pe 14 octombrie – la Casa de Cultura a Sindicatelor din Botosani, pe 17 octombrie – la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj- Napoca, pe 26 octombrie – la Sala Palatului din Bucuresti si pe 7 noiembrie – la Sala Filarmonicii din Timisoara.

Tudor Gheorghe are, in ciuda rafinatei sale tehnici, o simplitate neaosa, o simtire pura si pamanteasca pe care i le da simbioza cu trecutul si prezentul inimii acestui popor… Tudor Gheorghe este un purtator de Romanie, spun romanie ca un adjectiv, in care, cum chiar cantecele sale o spun, intra si omenia, si harnicia”, spunea George Pruteanu. „Purtatorul de Romanie” va canta Toamna in opt orase, pentru ca publicul sau din tara sa nu uite de omenie si sa se bucure de frumos…

Ce va urma dupa turneul „Toamna Simfonic”? Fiind „olteanul universal” cu multe premiere in viata sa (de artist), e greu de spus. Deocamdata, Tudor Gheorghe deconspira doar un titlu de afis a ceea ce va urma:„Va dau un an din viata mea”.

Din respect pentru artist si pentru spectatori, dupa ora 19.10 nu se mai permite accesul in sala de spectacol. Dupa inceperea spectacolului, locurile isi pierd valabilitatea. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani platesc bilet de intrare. Biletele se pot achizitiona de la agentiile salilor de spectacole din fiecare oras unde are loc spectacolul, iar pentru cel din Bucuresti – de la Sala Palatului si de pe site-ul oficial www.tudor-gheorghe.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...