Noutati :

Mediul de afaceri Timis, mai bine informat cu privire la securitatea in munca, dupa un nou seminar organizat de CCIAT

24 februarie, 2016 - 02:12 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Peste 150 de angajatori din Timis sunt mai bine informati cu privire la securitatea si sanatatea in munca, dupa ce au participat la un nou seminar organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in parteneriat cu Inspectoratul Teritorial de Munca Timis.

Reprezentantii ITM au discutat cu oamenii de afaceri din judet despre responsabilitatile pe care acestia le au, atunci cand fac angajari, dar si despre modul in care trebuie sa isi protejeze personalul, in timpul programului de lucru.

„Ne intalnim cu angajatorii de pe piata muncii timiseana pentru a clarifica unele probleme privind legislatia muncii si de a discuta unele probleme pe care le-am constatat inc ontroalele pe care le-am facut in anul 2015. Aceste lucruri vrem sa le clarificam. Noi dorim ca acest seminar sa aiba un scop final constientizarea angajatorilor de a respecta legislatia munici, de a respecta normele de securitate si sanatate in munca, de a respecta si de a pune in aplicare tot ceea ce inseamna echipamentele de protectie in vederea eliminarii accidentelor de munca. Noi vom discuta punctual cu dumnealor, vom discuta problemele legate de relatiile de munca precum si problemele de securitate si sanatate in munca”, a declarat Pavel Kasai, directorul ITM Timis.

Seminarul, desfasurat la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara este doar unul dintr-o serie intreaga. Oamenii de afaceri se vor putea intalni, si saptamana viitoare, cu reprezentantii APIA si ai Directiei de Finante Publice, pentru a afla care sunt cele mai importante modificari legislative, dar si pentru a-si lamuri orice problema legata de aceste doua domenii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...