Noutati :

Meditatiile se vor face pe bani europeni in Timis! Profesorii vor pregati suplimentar elevii de clasa a VIII-a pentru Evaluarea Nationala

11 februarie, 2014 - 01:53 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Inspectoratul Scolar Judetean Timis  este beneficiarul unui proiect pe fonduri europene, pentru pregatirea suplimentara a elevilor in vederea evaluarilor nationale. Meditatiile se vor face pentru toate materiile cuprinse in programa nationala de examen.

Proiectul, intitulat “Pregatire suplimentara pentru promovarea cu succes a evaluarilor nationale!” este in valoare de  4.884.445,83 lei , din fonduri nerambursabile.

“Proiectul cuprinde metodologia de pregatire suplimentara cu tot ce presupune ea, inclusiv  ore suplimentare si consultatii cu elevii. Pentru aceste pregatiri profesorii vor fi platiti suplimentar. Oricum, intra in obligatia profesionala a cadrelor didactice sa faca pregatiri suplimentare cu elevii , la scoala, dar acum pot fi platiti pentru asta”, a afirmat Cornel Petroman, inspector scolar general.

In acest proiect intra, automat, toate scolile cu clasa a VIII-a din judetul Timis, adica peste 200 de unitati de invatamant.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean spun ca, practic, proiectul este castigat, dar mai trebuie urmata metodologia pentru punerea lui in practica.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...