Meditatii gratuite pentru examenul de bacalaureat – ‘Cu UPT inveti Chimie’

TIMISOARA. Programul de meditatii gratuite la discipinele Chimie Anorganica si Chimie Organica intitulat „Cu UPT invat CHIMIE” vine in intampinarea elevilor de liceu care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat, oferind cursuri gratuite de pregatire predate de cadre didactice universitare de la Facultatea de Chimie Industriala si Ingineria Mediului din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara.

Prin acest program se urmareste recuperarea materiei restante, aprofundarea cunostintelor in domeniile mentionate, formarea de competente necesare absolventilor de liceu, precum si familiarizarea elevilor cu cerintele subiectelor pentru sustinerea examenului de bacalaureat.

Concret, se vor organiza doua grupe de elevi care vor urma sedintele de meditatii la cele doua discipline propuse, Chimie Anorganica si Chimie Organica, conform unei structuri si succesiuni a temelor predate stabilite pe baza programelor aprobate pentru probele scrise din cadrul examenului national de bacalaureat.

Sedintele de pregatire sunt gratuite pentru elevi si se vor desfasura online pe platforma Zoom Conference, simultan pentru cele doua grupe, in perioada 11 martie – 10 iunie 2023, in fiecare zi de sambata, in intervalul orar 12:00 – 14:00.

Inscrierea se face completand online formularul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesaXcQad4L8kP0QDfLbh7cOUmTLSB-b1O8Wx9QLPWQFZOwOw/viewform?usp=pp_url

Participantilor la cursurile gratuite nu li se solicita nici un fel de angajament fata de Universitatea Politehnica Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...