Noutati :

Medii online admitere liceu Timis 2011: S-au afisat toate rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2011 in Timis! Vezi care iti este media pentru admiterea in liceu!

28 iunie, 2011 - 05:11 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
2

Inspectoratul Scolar Timis a afisat toate rezultatele obtinute de elevii de clasa a VIII-a la Evaluarea Nationala, dar si ierarhia pentru admiterea la liceu. Cea mai mare medie a fost 10.00, reprezentantii ISJ spun ca 6 absolventi de gimnaziu au obtinut punctajul maxim in Timis.

La polul opus se afla 2 elevi care au obtinut la evaluare nota 1.00, adica doar punctul acordat din oficiu la ambele probe.

Iar cea mai mica medie de admitere din intreg judetul este a unuia dintre cei doi elevi: 3,72, care a fost ceva mai silitor de-a lungul celor patru ani de gimnaziu.

Doi elevi din Timis au media de admitere 10 curat, adica au luat 10 pe linie la evaluare si tot 10 pe linie la toate disciplinele din gimnaziu.
Este vorba de Ana Elena Chirali din Faget si Madalina Marinescu din Buzias.

Inspectorii scolari spun ca toti elevii, indiferent de nota obtinuta, vor fi admisi la liceu. Si cei cu note sub cinci vor intra in clasa a IX-a, dar la licee mai slab cotate.

DA CLICK MAI JOS SI VEZI TABELUL CU TOATE REZULTATELE DE LA EVALUAREA NATIONALA SI MEDIILE DE ADMITERE IN LICEU ALE ELEVILOR DIN TIMIS!

VEZI MAI JOS PE CE LOC TE AFLI LA ADMITEREA IN CLASA A IX-A IN TIMIS, IN 2011!

Rezultate Evaluare Nationala Timis!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Care elevi? Astia isi petrec ziua de scoala asa: dimineata la birt, apoi o ora la scoala, apoi prin parcul (etno)Botanic, apoi acasa la somn, apoi cand se trezesc stau pe mess cateva ore, si seara iarasi la baut cu derbedeii din zona… Vor pica pe capete la Bac, probabil 10-20 % mai se tine de carte si sunt seriosi, restul merita sa pice!

  2. @Iulian , la fel ca tine nu ?? =)))