Noutati :

Medicul Virgil Musta, care a vindecat cei mai multi infectati cu coronavirus din Romania: Sa nu mai pierdem timpul, ca nu avem prea mult la dispozitie!

24 martie, 2020 - 10:58 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Creste de la o ora la alta numarul infectatilor cu coronavirus care mor in Romania.

CITESTE SI: Nu umbla in aceiasi pantofi afara si in casa! Ce facem cu hainele? Pasii de urmat cand intram in locuinte explicati de medicul Virgil Musta care vindeca infectati de coronavirus la Timisoara 

Specialistii avertizeaza insa ca acesta este doar inceputul si ca varful pandemiei in tara noastra se prefigureaza abia peste o luna.

Unul dintre cei mai importanti medici dedicati luptei cu coronavirusul, doctorul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, care alaturi de echipa lui a vindecat cei mai multi romani cu COVID 19, isi continua demersurile pentru constientizarea populatiei cu privire la pericol.

E timpul SĂ TRECEM LA ACȚIUNI CONCRETE fiecare dintre noi, ACUM!
Cred cu tărie că una dintre măsurile cele mai eficiente, dar care trebuie luată chiar în aceste zile, este aceea de a izola cât mai multe persoane din grupele de risc:
· bătrâni peste 65-70 ani, persoane cu boli cronice, cum ar fi diabet zaharat, obezitate, boli cronice de plămâni (astm bronsic, BPCO), boli cronice cardiace ( HTA, cardiopatie ischemică etc), boli cronice de ficat (ciroză hepatică), boli autoimune, neoplazii etc.
Am o MARE RUGĂMINTE la toți membrii acestui grup! – City Doctors – comunitate pentru sanatate
În acest moment am ajuns la incredibila cifră de aproape 35.000 de membri în acest grup. Suntem o forță care poate influența în bine evoluția lucurilor în continuare!
Haideți să ne folosim forța grupului la modul concret!
Rog pe fiecare membru al acestui grup să aibă grijă personal, atât de izolarea membrilor familei care se încadrează în grupele de risc de mai sus (părinți, bunici, unchi, mătușe etc), cât și să identifice personal cel puțin o altă persoană vulnerbilă din afara familiei (bătrâni din vecini etc) de care să se ocupe în aceste zile.

Gândiți-vă că în acest mod, am putea avea într-un timp foarte scurt, cel puțin 70.000 de persoane vulnerabile care sunt izolate, protejate atât ele, cât și noi prin faptul că beneficiem direct și noi de oprirea răspândirii epidemiei.

Bineînțeles că trebuie să respectați în primul rând voi, personal, toate măsurile de protecție necesare, pe care știu că le cunoașteți deja.

Sunt convins că veți întâmpina și reacții de respingere de la anumite persoane pe care veți dori să le ajutați și veți fi refuzați. Vă rog să vă păstrați calmul, să aveți tot timpul o atitudine civilizată și să fiți creativi în a-i convinge să vă accepte ajutorul. În niciun caz nu folosiți amenințări sau alte modalități agresive. Evident că nu putem forța noi pe nimeni, dar cred că putem convinge pe cât mai mulți. Iar asta ne va ajuta fantastic de mult.

Pe lângă aceste acțiuni ale noastre, sunt în discuții cu autoritățile locale, cu biserica și alte instituții sau companii care se vor implica și ele.
Așadar, să nu mai pierdem timpul, că nu avem prea mult la dispoziție.

Am marea rugăminte să începeți să identificați chiar de acum persoanele de care vorbeam, atât din familie, cât și din afara ei și SĂ NE SCRIEȚI în comentarii la această postare, fiecare dintre voi, pe măsură ce ați reușit să faceți ceva concret, CÂTE PERSOANE ARE ÎN GRIJĂ (membri ai familiei, cât și externi) pentru a le ține izolate în această perioadă!
Vă mulțumesc anticipat pentru efortul fiecăruia dintre voi!

Ținem aproape, deși păstrăm distanța!
Numai împreună vom reuși!„, a scris medicul Virgil Musta pe pagina City Doctors – comunitate pentru sanatate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...