Noutati :

Medicul Marius Craina este, oficial, director al Spitalului Judetean Timisoara! Care sunt primele masuri pe care le va lua ca manager

17 iunie, 2014 - 10:51 AM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: SANATATE
1

TIMISOARA. Ceea ce anunta in exclusivitate opiniatimisoarei.ro, in urma cu o saptamana, a devenit realitate. Medicul Marius Craina a fost numit si oficial manager al celui mai mare spital din vestul tarii.


Fostul director Florin Birsasteanu ii preda stafeta, dupa ce a depus juramantul ca deputat de Timisoara in Colegiul 3, ajuns in urma alegerilor de la finele lunii mai.

Asadar, a sosit de la Ministerul Sanatatii si numirea in scripte a directorului medical de la Maternitatea Bega, in functia de manager al Spitalului Judetean Timisoara pentru medicul Marius Craina.

Pastrez si continui absolut tot ce s-a facut bun in acest spital. Vreau insa o echipa care sa se ocupe de proiecte si voi organiza o dezbatere cu medicii sefi de sectie si cu factorii de decizie pentru a stabili prioritatile din desfasurarea activitatii in Spitalul Judetean. Cu alte cuvinte, vreau sa actionam ca o adevarata echipa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro dr. Marius Craina, noul director al Spitalului Judetean Timisoara.

Medicul specialist Marius Craina a fost mai multi ani director medical al Maternitatii Bega, din cadrul Spitalului Judetean Timisoara. A  absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara in anul 1990, iar de atunci activeaza in domeniul obstetrica – ginecologie.

Marius Craina este conferentiar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes Timisoara si director al Departamentului de Obstetrica  – Ginecologie din UMFT.

Marius Craina s-a nascut la Giarmata, langa Timisoara, are 49 de ani si este casatorit.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. D-l dr. Craina marius este unic si nu exista nimeni ca el. Si acum am fost la d-lui cand deja eram cu un picior in groapa ca sa zic asa.. Unic si special..este d-l dr.