Noutati :

MEDICI’S: ‘Camera de Garda’

23 aprilie, 2022 - 10:29 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. La clinica Medici’s de pe strada Paciurea nr. 5, in zona Prefecturii Timis, functioneaza o ”camera de garda”. Aceasta are regim de centru de permanenta, ceea ce inseamna ca asigura servicii inclusib pe timpul noptii, in weekend si in zilele de sarbatoare legala.

Accesul la serviciile medicale oferite in ‘Camera de garda’ este general, fara sa fie conditionat de statutul de asigurat sau de inscrierea la un medic din Medici’s. Iar pentru situatii acute sau de urgenta, consultatiile, tratamentele si prescriptiile sunt GRATUITE.

De asemenea, se pot asigura si unele investigatii suplimentare, necesare uneori pentru un diagnostic corect, la care se aplica discounturi speciale, de 50%: ecg, teste rapide si chiar ecografii abdominale, toate efectuate de catre medicii cu competente in domeniile respective.

CAMERA DE GARDA MEDICI’S este deschisa in Timisoara, pe strada Dimitrie Paciurea, nr. 5 ( in zona Prefecturii), iar la numarul de telefon 0729.99.15.11 pot fi aflate mai multe detalii. Programul de permanenta de noapte este de luni pana vineri intre orele 15.00-8.00 si in weekend non-stop.

Medicul coordonator al centrului de permanenta este doctorul Marius-Dan Havrincea.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...