Noutati :

Medicii din Timis au scapat de o durere de cap! Ce a reusit sa faca pentru ei Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate?

12 septembrie, 2014 - 03:24 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis a reusit, din aceasta luna  informatizarea  completa a activitatii  cu furnizorii de servicii medicale din ambulatoriul clinic, paraclinic, recuperare medicala si stomatologie, eliminand astfel raportarea pe hartie. Acest lucru inseamna un castig, in primul rand pentru medici, care vor raporta toata activitatea exclusiv electronic.

Furnizorii de servicii medicale, care se afla în relatie contractuala cu CJAS Timis si care pana acum, erau obligati  sa se prezinte lunar la sediul institutiei pentru a prezenta documenetele necesare operatiunilor de raportare-decontare, pentru serviciile efectuate, sunt scutiti de acest drum la CJAS, eliminandu-se în acest fel  birocratia„,   a declarat presedinte –director general CJAS Timis, Victor Dumitrascu”.

Din luna mai,  furnizorii de servicii medicale  din asistenta medicala primara, raporteaza serviciile efectuate,  numai în format electronic.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...