Noutati :

Medicii de familie isi pot renova si dota cabinetele cu fonduri din PNRR. Anuntul Ministerului Sanatatii

14 iulie, 2022 - 07:37 PM
Autor: Redactie      
Categorie: NATIONAL
0

Ministerul Sanatatii a anuntat ca medicii de familie isi vor putea renova si dota cabinetele cu fonduri din PNRR, 180 de milioane de euro fiind alocati in acest scop.

Peste 180 milioane de euro din Planul National de Redresare si Rezilienta sunt puse la dispozitia medicilor de familie pentru investitii in cabinetele medicale”, a precizat Ministerul Sanatatii.

Autoritatile au precizat ca 3.000 de medici de familie sau asocieri de cabinete medicale de medicina primara vor avea posibilitatea de a realiza investitii in renovarea si dotarea cu echipamente medicale si mobilier (ex: electrocardiograf digital, ecograf portabil, echipamente IT, monitor funcţii vitale: frecventa cardiaca, tensiune arteriala non-invaziva, pulsoximetrie, temperatura, spirometru digital etc).

Pentru dotare cu echipamente si mobilier fiecare cabinet medical sau asociere de cabinete poate accesa fonduri in valoare de 45.000 euro fara TVA, in timp ce pentru renovare pot fi solicitate fonduri de pana la 15.000 euro fara TVA.

Dosarele de finantare se vor depune pe platforma www.proiecte.pnrr.gov.ro, incepand cu data de 04 august 2022, ora 10:00.

Detalii AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...