Opinia Timisoarei

Medic pediatru din Timisoara, prins de politisti pe cand se pregatea sa intretina relatii intime cu un baiat de 16 ani in masina

TIMISOARA. Un medic din Timisoara, angajat la Spitalul de Copii Louis Turcanu, a fost amendat, dupa ce a fost surprins de politisti in timp ce intentiona sa intretina relatii sexuale cu un adolescent de 16 ani.

CITESTE SI: Violenta, furturi, amenintari. Prefectul de Timis: Avem o infractiune la mai putin de 2 zile in scolile din Timisoara si din judet 

Politistii au observat duminica seara, pe o strada din Timisoara, o masina in care se aflau doua persoane, un barbat de 41 de ani si baiatul de 16 ani.

”In cursul zilei de ieri, 29.01.2023, in jurul orei 21:00, politistii Sectiei 4 Urbane Timisoara, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Balea, din municipiul Timisoara, un barbat, in varsta de 41 de ani si un tanar, in varsta de 16 ani, care se aflau intr-un autoturism parcat, prezenta acestora in acel loc fiind nejustificata. În urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca cei doi s-au intalnit cu scopul de a intretine relatii sexuale, fapta care nu a fost materializata”, a transmis IPJ Timis.

Cei doi si-au dat intalnire dupa ce s-au cunoscut pe o aplicatie de dating. Au fost sanctionati conform prevederilor Legii nr 61/1991, pentru incalcarea unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Amenda este de 1.000 de lei.

Conducerea Spitalului de Copii din Timisoara va demara o ancheta interna pentru a analiza cele petrecute.

Este o stire care ne-a uimit si pe noi. Am facut catre Politie o adresa in care solicitam contextul, detaliile si ceea ce s-a intamplat.

Vom demara o ancheta interna si vom analiza comportamentul si date despre colegul nostru. Momentan numele vehiculat este al unui medic foarte bine pregatit si o sa incercam, sa spunem asa, o sedinta formala cu angajatul nostru„, transmite medicul Mihai Gafencu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Louis Turcanu din Timisoara.

Doctorul lucreaza la ATI, este casatorit si are doi copii.

UPDATE: Politistii au extins cercetarile in cursul zilei de luni si au decis deschiderea unui dosar penal.

In urma verificarilor suplimentare efectuate, in cursul acestei zile, 30.01.2023, politistii Sectiei 4 Urbane Timisoara s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de tentativa la act sexual cu minor, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii situatiei de fapt si luarii masurilor legale care se impun„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version