Opinia Timisoarei

Meciuri grele in weekend pentru echipele din Timis in liga secunda. Poli merge la Dej, Dumbravita joaca in Maramures, la o zi dupa ce si-a aflat adversarul din play-off-ul Cupei

TIMISOARA. Dupa eliminarea rusinoasa din Cupa Romaniei, Politehnica Timisoara joaca in etapa a VII-a a ligii secunde pe terenul Unirii Dej, o grupare care lupta in acest sezon pentru o prezenta in playoff.

CITESTE SI: Dezastru. Muste si mizerie in zonele de mancare calda. Control fulger al inspectorilor OPC la Kaufland, Lidl si Profi in Timisoara. Unde au oprit activitatea si au dat amenzi. Foto

Politehnica merge in Ardeal fara Benzar, Huminic si Gologan, fotbalisti care sunt accidentati, in timp ce Zaluschi este inca incert. Formatia timisoreana incearca sa obtina cel putin un punct, pe un teren de unde in acest sezon a plecat cu puncte doar Poli Iasi.

Alb-violetii isi doresc un rezultat bun, dar nici statistica nu este de partea lor. Poli, nu numai ca pana acum nu a adus vreun punct „de afara”, dar nici nu a inscris vreun gol pe terenuri straine.

Este o deplasare dificila, intalnim echipa de pe primul loc. Dar e un meci pe care trebuie sa-l abordam cu spirit de lupta si cu dorinta de a ne revansa dupa ultimele meciuri si dupa ultima perioada nefasta din punct de vedere al rezultatelor. Nu va fi un meci simplu, dar trebuie sa ajungem la ora jocului pregatiti si motivati. Pentru ca, am spus-o de atatea ori, indiferent de cine intra pe teren, cine antreneaza aceasta echipa, sau cine conduce acest club, trebuie sa dea maximum pentru echipa, pentru Poli si sa scoata maximum din fiecare joc. Acesta e cel mai important lucru, ca la ora jocului toata lumea sa fie motivata, sa fie împreuna si sa dea maximum posibil pentru a incerca sa faca un rezultat pozitiv. Este o perioada dificila pentru echipa, pentru jucatori, pentru club. Dar in aceste momente e nevoie de caracter, in aceste momente se vad caracterele si poate mai mult ca niciodata avem nevoie ca aceste caractere sa se vada maine la joc„, a declarat Bogdan Andone, antrenorul principal al Politehnicii.

Duelul dintre Unirea Dej si Politehnica Timisoara este programat sambata, de la ora 11 si va fi condus de Cristian Codrea, din Baia Mare, ajutat la cele doua tuse de Claudiu Schiopet, din Brasov, si de Daniel Lar, tot din Baia Mare.

Partida va putea fi urmarita pe pagina de Facebook a formatiei ardelene.

CSC Dumbravita cauta puncte pe terenul lui Minaur Baia Mare

Dupa trei infrangeri la rand in campionat si o calificare in Cupa Romaniei, CSC Dumbravita da piept cu Minaur Baia Mare, o echipa care vine tot din Liga a III-a, dar care nu a pierdut niciun meci pe teren propriu in acest sezon.
Timisenii au o singura absenta inaintea partidei din aceasta runda.

Nu e nicio presiune pentru rezultat. Baia Mare e o echipa care se apropie de noi, ca identitate si ca joc. Cum am spus, a inceput foarte bine sezonul. Desi a pierdut in prima etapa, s-a redresat in urmatoarele si a acumulat destul de multe puncte. Intr-adevar, a pierdut etapa trecuta, la Miercurea Ciuc, dar pe teren propriu nu a pierdut niciun meci. Cu atat mai mult, e un meci dificil, iar daca vom reusi maine sa castigam va fi o performanta buna…Tot lotul e valid. Dupa meciul de Cupa, am avut mici probleme cu Tanase, dar s-a recuperat destul de bine. El nu e 100%, dar vine cu noi, e in lotul de 20. Asa ca singura absenta ramane Tudor Motiu, care a inceput recuperarea. Cred ca in jurul datei de 1 octombrie va incepe antrenamentele cu echipa”, a spus antrenorul Cosmin Stan inaintea intalnirii.

Duelul dintre Minaur Baia Mare si CSC Dumbravita este programat sambata de la ora 11 si va fi condusa de Vladimir Nagy, ajutat la linii de Cosmin Bojan si Emeric Tocai.

Intre timp, formatia alb-verde si-a aflat si adversarul din playoff-ul Cupei. La finalul lui septembrie, la Dumbravita vine Poli Iasi, echipa pe care dumbravitenii o vor primi si in etapa a XIII-a a campionatului.

Foto: Politehnica Timisoara, CSC Dumbravita

Exit mobile version