Noutati :

Meci demonstrativ de tenis la Timisoara: Ilie Nastase, Yannick Noah, Andrei Pavel, Nadia Comaneci si Gica Hagi vin in Piata Victoriei!

21 septembrie, 2011 - 02:24 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: SPORT
1

Fostul castigator al turneului de Grand Slam Roland Garros, Yannick Noah, fost capitan nejucator al echipei de Cupa Davis a Frantei, vine la Timisoara sa le arate copiilor cum sa manuiasca cat mai bine racheta. Alaturi de el, pe un teren special amenajat in Piata Victoriei, vor mai juca Ilie Nastase, Mansour Bahrami, Younes El Aynaoui si Andrei Pavel, toti fosti campioni ai sportului alb.

De pe margine, Gica Hagi si Nadia Comaneci le vor face galerie tuturor starurilor din tenis. Evenimentul va incepe joi dimineata, 22 septembrie 2011,  la ora 10.00, iar pustii care vor veni in Piata Operei vor putea sa se fotografieze cu idolii lor si sa ia autografe.

Fostii mari campioni din tenis s-au reunit cu ocazia unui turneu care se desfasoara la Bucuresti in aceste zile, dar au acceptat si invitatia de a participa la un eveniment ce are ca scop promovarea sportului alb in randul copiilor din Timisoara.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. JOI, ADICA MAINE – 22.09?