Noutati :

In maxim 10 zile vin banii europeni pentru deponeul ecologic de la Ghizela. Urmeaza licitatia pentru operator

27 septembrie, 2011 - 04:43 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis a anuntat ca s-a aprobat deja finantarea pentru deponeul ecologic de la Ghizela si ca in perioada urmatoare vor sosi banii europeni alocati acestui proiect. In octombrie incep licitatiile.

Consiliul Judetean Timis a alocat banii necesari construirii deponeului ecologic de la Ghizela din fonduri proprii, urmand ca apoi sa primeasca inapoi finantarea din fonduri europene, acesta fiind un proiect pe bani europeni.

„S-a aprobat finantarea pentru intreg sistemul de gestiune al deseurilor, in valoare de 52 milioane de euro. Acest lucru nu inseamna ca este vorba numai despre deponeu, ci si despre inchiderea gropilor de gunoi existente, finalizarea acoperirii gropii de deseuri de la Parta si altele. Saptamana viitoare, maxim in 10 zile vor fi semnate actele pentru finantare”, a declarat Constantin ostaficiuc, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Consiliul Judetean Timis va deschide ofertele pentru licitatia in urma careia sa va stabili operatorul deponeului de la Ghizela, in 11 octombrie, iar in 18 octombrie va deschide ofertele pentru o noua licitatie, cea de achizitionare de utilaje.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...