Noutati :

Maternitatea Bega din Timisoara, mai dotata cu ajutorul prietenilor din Germania!

11 ianuarie, 2015 - 10:42 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Mamicile internate la Maternitatea Bega din Timisoara, dar si micutii lor au de acum conditii mai bune datorita unor prieteni inimosi, din Germania, ai conf.dr. Marius Craina. Acestia au trimis clinicii mai multe materiale necesare activitatii.

Tot personalul Maternitatii Bega din Timisoara o cunoaste deja pe ”Doamna Erika”. Este vorba despre Erika Boszormenyi, o femeie inimoasa, care se straduieste din rasputeri sa adune, din Germania, cat mai multe materiale necesare clinicii si sa le aduca la Timisoara.

Deja a adus mai multe transporturi, iar recent, cu ajutorul familiei dr. Schreiber din clinica cu acelasi nume a reusit sa mai aduca un transport de ajutoare.

Dr. Keiner si dr. Eder au donat un sonograf si un computer, iar dr. Hipp din Pfaffenhofen a.d. Ilm a donat alimente pentru bebelusi.

Uni. Klinik Munchen Grosshadern, hr. Hoffman, hr. Mihailovici si hr. Vierthaler au donat materialele atat de necesare pentru diferitele operatii care se fac la Maternitatea Bega. Familia Heinemann si hr. Goder au donat halate pentru personalul medical care vor fi folosite atat in sala de operatie, cat si in sectiile maternitatii.

De asemenea, familia Conrad si fr. Bauroth au donat seringi si ace.

Toate aceste materiale sunt necesare bunei desfasurari a activitatii maternitatii, mai ales ca in multe clinici din tara cei internati sunt nevoiti sa isi cumpere singuri materialele ncesare diferitelor interventii medicale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...