Noutati :

Materialele de campanie ale candidatului Cornel Samartinean sunt distruse sistematic de echipe organizate

28 noiembrie, 2012 - 10:38 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ELECTORAL
0

Cornel Samartinean, candidat in Colegiul 1 Timisoara, la Camera Deputatilor, din partea ARD, atrage atentia ca afisele electorale ii sunt vandalizate.

„Tragem un semnal de alarma asupra faptului ca mai multe echipe organizate comit in fiecare zi acte de vandalism asupra afiselor si materialelor de campanie ale candidatului ARD pe Colegiul I Camera Deputatilor Timisoara, Cornel Samartinean.  Astfel, am descoperit afise electorale rupte in urmatoarele locatii:
Statiile de transport in comun din Calea Alexandru Ioan Cuza;
Statiile de transport in comun din Piata Marasti;
Statiile de transport in comun de pe Bulevardul Gheorghe Dima;
Statiile de transport in comun de pe Bulevardul I.C. Bratianu.
De asemenea materialele de campanie electorala sub forma de patrulater situat pe B-dul Cetatii a fost deteriorat prin desenare peste informatia publica prezentata initial .
Vrem sa informam pe aceasta cale ca am depus cate o plangere la Inspectoratul Judetean de Politie, la Politia Municipiului Timisoara si la Politia Locala, prin care cerem identificarea si tragerea la raspundere a vinovatilor.
De asemenea ne exprimam convingerea ca responsabilii din institutiile amintite, isi vor face datoria si ii vor identifica rapid pe cei vinovati, dovedind inca o data ca sunt adevarati profesionisti”, se arata in comunicatul remis presei de candidatul in Colegiul 1 Timisoara, pentru Camera Deputatilor, Cornel Samartinean.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...