Masurile de relaxare care vor fi aplicate dupa 15 mai au fost publicate. Unde poti face propuneri

Masurile de relaxare care vor fi aplicate dupa data de 15 mai au fost publicate pe site-ul Institutului National de Sanatate Publica (INSP).

„Institutul National de Sanatate Publica a postat in transparenta decizionala propunerea privind setul de masuri de relaxare care vor fi aplicate dupa ridicarea starii de urgenta. Documentul poate fi consultat pe pagina de web a INSP, www.insp.gov.ro, sectiunea Comunicate”, a transmis Grupul de Comunicare Strategica.

Toate observatiile si propunerile celor interesati pot fi transmise la adresa de mail [email protected]

Consulta AICI documentul!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. ... spune:

  Prea, general !!!

 2. Gruia Constantin spune:

  Buna ziua,
  Va propun sa aveti in vedere posibilitatea deplasarilor in afara localitatii de domiciliu, la o locatie de resedinta/ proprietate. Daca aceste locatii nu sunt locuite, sa fie permisa folosirea acestora de care alte persoane care fac parte din aceeasi familie, cu acordul proprietarului.

  Cu multumiri pentru ceea ce faceti,
  GC