Masuri noi la frontiera de vest. Traficul de autoturisme si camioane, impartit intre Nadlac 1 si Nadlac 2

Au fost luate noi masuri pentru fluidizarea traficului la frontiera de vest. Ministrul de Interne Marcel Vela a convenit cu omologul sau ungar Sándor Pinter sa usureze tranzitul pe ‘culoarul verde’ stabilit deja prin Punctul de Trecere Nadlac 2. Astfel camioanele vor circula doar prin Nadlac 2, iar traficul de persoane sa se desfasoare doar prin Nadlac 1.

Având în vedere timpii mari de așteptare înregistrați în anumite intervale orare, în vederea decongestionării punctului de trecere a frontierei Nădlac II și pentru funcționarea corespunzătoare a ”culoarului verde”, partea română a propus ca acest punct să fie folosit în exclusivitate pentru camioane și traficul de mărfuri, urmând ca traficul de persoane să fie direcționat către NĂDLAC 1. Ministrul ungar a fost de acord cu această propunere, iar detaliile tehnice au fost stabilite imediat la nivelul conducerii polițiilor de frontieră din cele două state.
Astfel, începând cu ora 20:00 (ora României), traficul, prin punctul de trecere a frontierei NĂDLAC 1, a fost deschis numai pentru autoturisme.
Această separație a tranzitului va duce la fluidizarea traficului pentru camioane prin punctul NĂDLAC 2.
Ca măsură suplimentară a fost mărit dispozitivul de ordine publică pe traseul NĂDLAC 1- Autostrada A1, inclusiv în localitățile Nădlac și Pecica. De asemenea, echipaje ale poliției rutiere vor însoți convoaie de maxim 10 autoturisme care vor fi preluate de la frontieră și însoțite până în județele de destinație prin preluarea escortei de fiecare inspectorat județean de poliție sau jandarmerie de pe traseu„, transmite Grupul de Comunicare Strategica.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

  Pareri

 1. faust spune:

  Opriti odata afluxul de tigani si drojdie a societatii care curge pe jos si cu masini prin vami, mintind cu nerusinare ca vin din Ungaria!!
  Acesti nemernici ne aduc boala si moartea!
  Chiar crede cineva ca astia stau in carantina sau izolare?
  Vedeti cazul Tandarei, unde fojgaiala tiganilor a creat un nou focar de boala!!!
  GATA!