Noutati :

Masuri de preventie impotriva inundatiilor, anuntate de Aquatim

15 iulie, 2016 - 03:29 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Avand in vedere avertizarea de cod portocaliu de furtuna, emisa de meteorologi pentru Timisoara, in intervalul 15 iulie ora 18 – 16 iulie ora 10, societatea Aquatim a luat o serie de masuri suplimentare de preventie.

Astfel, a fost dublat numarul personalului de la dispecerat pentru a putea prelua apelurile primite de la consumatori, a fost suplimentat numarul personalului de la statia de epurare pentru a asigura curatirea permanenta a gratarelor de reziduurile grosiere antrenate de ploile abundente in sistemul de canalizare. In plus, toate utilajele specifice pentru intretinerea sistemului de canalizare sunt pregatite sa intervina in cazul in care vor fi solicitate.

Reprezentantii Aquatim le recomanda consumatorilor, in special celor care detin subsoluri sau demisoluri, sa ia masuri de protejare a sistemului interior de canalizare a imobilului impotriva refularii retelei exterioare de canalizare. Iar, pe perioada ploilor torentiale, consumul interior de apa sa fie limitat, pentru a evita inundarea. Mai mult, in cazul in care cetatenii observa pe strada receptori pluviali acoperiti cu resturi vegetale sau alte materiale antrenate de ploaie sa sune la dispeceratul Aquatim, pentru repunerea lor in functiune.

Numerele de telefon ale dispeceratului Aquatim sunt: 0256-201.362 si 0756-119.528 si pot fi apelate NON-STOP.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Aquatim sa dea un telefon la RETIM sa’si puna oamenii sa curete gurile de canal ! Vezi cum sta apa in fata la IPJ Timis din cauza gurii de scurgere peste care stau crengi, frunze etc de vreo 2 saptamani Nu mai spun ca si asa nu se poate scurge caci in urma montarii bordurilor noi gura de scurgere e cu circa 5 cm mai sus de nivelul carosabilului.