Masura extrema luata intr-unul dintre cele mai poluate orase! Decizia i-a infuriat pe localnici

Problema poluarii este una din ce in ce mai mare in marile orase ale lumii. Nivelul ridicat al acesteia determina oficialii europeni sa ia decizii prin care sa combata acest fenomen, iar un mare oras al Italiei a luat o decizie fara precedent.

Primaria metropolei italiene Milano a decis, din cauza nivelului ridicat al poluarii, interzicerea totala a circulatiei autovehiculelor timp de trei zile, in perioada 28-30 decembrie, intre orele 10.00-16.00, informeaza site-ul TGcom24.Mediaset.it.

Decizia Primariei Milano vizeaza toate autovehiculele, cu exceptia celor de transport in comun si de aprovizionare.

Circulatia autovehiculelor va fi interzisa in orasul Milano pe 28, 29 si 30 decembrie, in intervalul orar 10 – 16, a transmis Primaria metropolei din nordul Italiei.

Autoritatile milaneze au cerut masuri similare din partea altor orase ale regiunii Lombardia, situata in nordul Italiei.

Autoritatile au adoptat masuri pentru incurajarea utilizarii transportului in comun, biletele pentru o zi costand, pana la sfarsitul anului, doar 1,50 euro.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...