Noutati :

Masinutele turistice circula pe strazi la Timisoara? Marea atractie: pasajul Michelangelo

18 septembrie, 2015 - 01:49 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Ati vazut vreo masinuta turistica pe strazile Timisoarei? Ele circula, ne asigura primarul Nicolae Robu, care sustine ca au fost rezolvate problemele cu inmatricularea si minibuzele pot fi inchiriate de la RATT. Reprezentantii RATT nu au anuntat pana acum ca masinutele turistice circula prin Timisoara.

„Circula si in acord cu solicitarile. Daca doriti sa circulati cu ele, adresati-va RATT si puteti face o promenada fara nicio problema. Avem trasee prin oras. In momentul in care s-au schimbat setarile si aceste masini au ajuns apte sa circule pana la viteza de 50 de kilometri pe ora, in acel moment am anuntat ca ele pot fi folosite. Nu sunt curse regulate, dar pot fi folosite pentru anumite trasee. Un traseu este ceva de genul: din zona Catedralei, pe bulevardul Parvan, prin subpasajul Michelangelo, pe la Pestalozzi, inapoi la Michelangelo, traversarea podului Michelangelo, pe bulevardul Bratianu, pana in zona Miu, inapoi spre Michelangelo, inspre Banca Nationala, la Bastion”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Asadar, marea atractie a Timisoarei o reprezinta… pasajul Michelangelo. Edilul sef sustine totusi ca minibuzele au circulat prin Timisoara, chiar de ziua orasului, cand invitatii de peste hotare s-au plimbat cu ele.

„Traseele se pot face in functie de cerintele clientilor si de cum se apreciaza de catre RATT ca poate fi folosit. S-au folosit pentru oaspeti veniti la Timisoara de ziua orasului. Ele sunt apte de a circula pe drumurile publice. Tariful se stabileste in functie de traseu”, a mai spus Robu.

RATT: Vor circula de saptamana viitoare!

Reprezentantii RATT il contrazic pe primarul Nicolae Robu. Intr-adevar, masinutele turistice se afla in administrarea RATT, insa ele nu au circulat deloc, pentru ca inca nu au numere.

„S-a facut protocolul de predare-primire intre Directia de Patrimoniu a Primariei Timisoara si RATT. S-au acordat numerele de inregistrare din partea primariei, acestea urmand sa fie montate de noi saptamana viitoare. Microbuzele vor fi apoi pregatite pentru a intra in circulatie”, transmite Biroul de Relatii Publice RATT.

Reprezentantii regiei sustin ca tot saptamana viitoare vom afla si tarifele pentru plimbari.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...