Noutati :

Masini abandonate cu duiumul in depozitul ADP Timisoara

3 mai, 2012 - 11:54 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
2

TIMISOARA. Multe autoturisme parcate in statii RATT, pe trotuare ori in alte locuri interzise, care au fost ridicate de politistii locali si ADP zac cu lunile in depozitul Administratiei Domeniului Public.

O multime de soferi le abandoneaza pur si simplu acolo.  Unele stau si de 3-4 ani.

Politia locala a transmis proprietarilor instiintari, cerandu-le sa vina sa-si recupereze masinile, dar in zadar. S-a dovedit ca unele aveau numere false, asa ca politistii timisoreni au deschis anchete pentru a da de urma proprietarilor.

In acest moment sunt 35 de autoturisme care stau de ani buni in depozitul AD. Este vorba de mai multe masini BMW, Peugeot, Opel, Porsche, Mercedes, Ford, Renault, Dacia, VW Golf si Daewoo.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. s-a gandit cineva de la a.d.p. sau de la politia locala (fosta comunitara) ca unele din masinile respective sunt ale unor cetateni cu venituri mult mai mici decat ale agentilor din institutiile mentionate, prin urmare nu pot plati sumele exorbitante cerute de acesti hoti de masini. apropo, cred ca e un bun exemplu ca politia (fie ea si locala) ajuta la comiterea de infractiuni in aceasta tara care se considera membra a UE! daca poate cineva din institutiile respective sa-mi detalieze (justifice) care sunt costurile reale ale activitatilor desfasurate si legislatia care le impune (permite) sa fure obiecte care nu le apartin si bani pentru returnarea lor (asta parca se cheama cumva in codul penal – stie cineva?)

  2. Cind ai parcat masina si ai blocat calea de acces masinilor de la salvare sau smurd ,care transportau poate pe mama,copilul, sotia sau tatal unuia dintre concetatenii nostri ,atunci nu gindeai ca ai venituri mici?.LASATI VAICAREALA SI RESPECTATI PREVEDERILE LEGILOR DACA VRETI SA FITI LA RINDUL VOSTRU RESPECTATI