Masina viceprimarului Timisoarei Cosmin Tabara, vandalizata

TIMISOARA. Randuri de revolta ale viceprimarului Timisoara Cosmin Tabara caruia i-a fost vandalizat autoturismul. Acesta si-a gasit masina zgariata si un mesaj inscris pe portiere cu majuscule: ‘FARA RESPECT’.

CITESTE SI: Prietenii Centrului de Proiecte al Primariei Timisoara isi umplu conturile: bani din consultanta, din proiecte, din indemnizatii si achizitii directe

Mă gândesc uneori cât de jos a fost dusă politica în Timișoara, până unde poate coborî nivelul promovat în ultimii ani în orașul nostru.
Ce mi s-a întâmplat mie i se poate întâmpla oricui, pentru că asta a fost livrat de către marii oameni politici: ura, învrăjbirea, violența verbală și fizică, orice pentru a dobândi puterea, pentru a fi cât mai aproape de ciolan. Și asta nu prin muncă sau valoare, ci prin slujirea fără noimă a celui care poate asigura accesul facil într-o funcție publică. Apoi putem vorbi despre iubirea orașului, despre promovarea valorilor sau a meritocrației.
Avem în ultimii ani mașini incendiate, ziarist „programat” să fie ucis și ziariști bătuți, ziariste făcute „prostituate”, jigniri și amenințări, totul pentru a obține sau menține puterea. Invocarea DNA din toate părțile doar pentru a-ți demola adversarul politic și nu un mod constructiv de a te promova pe tine.
Da, mi-ați vandalizat mașina, în speranța că poate voi renunța la a milita pentru corectitudine, pentru examene corecte, pentru o competiție onestă. Cine a făcut asta? O victimă a ceea ce i s-a livrat în ultimii ani în Timișoara. Pentru că cine a făcut-o e o victimă. Urmează probabil incendierea mașinii daca nu voi abdica de la principii, dar nu o voi face! Probabil că se va încerca pe orice cale intimidarea mea, dar vă anunț că nu renunț, voi rămâne același om care va căuta dreptatea oriunde voi fi.
Din păcate, prin modul vostru de a face politică ați transformat sau vreți să transformați Timișoara într-o Americă de Sud, dar nu veți reuși, pentru că Timișoara nu sunteți voi, Timișoara este reprezentată de intelectuali, de 4 universități cu recunoaștere internațională, de medici de renume, de oameni de artă și de cultură recunoscuți în afara granițelor tari, de o clasă de mijloc echilibrată, de școli care an de an șlefuiesc tinere talente.
Da, trecem prin momente penibile uneori, dar vine vremea când toate acestea vor trece și ne vom reașeza pe un făgaș normal. Până atunci, voi aștepta răspunsul politiei la plângerea mea, puțin probabil să aflu făptuitorul, dar voi lăsa organele de cercetare să-și facă treaba, cu încrederea în munca lor.
Până atunci, voi duce mașina la service și voi continua să fiu același om care va ierta prostia din jurul său…”, a transmis viceprimarul Timisoarei Cosmin Tabara.

UPDATE: Ancheta la Timisoara dupa ce a masina viceprimarului Cosmin Tabara a fost vandalizata. Video 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Lapte gros spune:

  Asa patesti cand te alieze cu interlopii de la cei 3 trandafiri.
  Am votat PESEDE ,primesc pesedeu pe paine .

  • Propun SA DEVINĂ OBICEI, ptr toți cei care spune:

   PARCHEAZĂ de mâine pe TROTUARE, ori spațiul VERDE !
   PROPUN O PETIȚIE ptr asta😉

 2. ZERO BARAT spune:

  „”FARA RESPECT”” stie cineva ceva ….mai bine scria „‘FARA REZULTATE””

 3. Mihai spune:

  Nu se poate asa ceva! Josnic la ce s-a ajuns! Sigur e gestul din echipa USR sau Robu!

 4. Gicu spune:

  Orice derbedeu poate face asa ceva oricui si oricand ! Asa vad unii un fel de razbunare sau asa considera ei ca i normal ! Anul trecut la mine pe strada au intepat cauciucurile la 6 masini ! Pt ca asa au vrut derbedeii !

 5. Un deliciu spune:

  viceprimar FARA RESPECT + REZULATE

 6. BUBAHUBA spune:

  tot penelist de-al lui a facut asta
  se mananca intre ei

 7. Hopa! spune:

  Nu pot sa ma pronunț 100%, dar după părerea mea masina nu e vandalizata, nici macar zgaraiata. Pare mai degaba murdară si cineva a vrut sa-i atraga atentia asupra mizeriei de pe străzile din Timisoara. Si asta se vede chiar pe masina domnului viceprimar. Deci, cum stam cu America de Sud?

 8. mariuca spune:

  Sa se duca sa practice meseria pe care o are si sa-si vada de treaba. In afara de faptul ca-i fiul lui tata il mai recomanda ceva ?