Noutati :

Marturia unui martor-cheie:’Stiam de opt ani de relatia dintre sotul Nicoletei Luciu si Kinga. A avut si alte amante’

17 octombrie, 2012 - 08:28 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
1

Un martor din Miercurea Ciuc aduce detalii care arunca in aer scandalul in care este implicat sotul Nicoletei Luciu, acuzat ca ar fi avut relatii extraconjugale cu unguroaica Kinga Sebestyen.

O femeie din Miercurea Ciuc, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, sustine ca locuitorii din resedinta de judet a Harghitei cunosc de mai bine opt ani faptul ca Zsolt ar avea o relatie cu antenoarea de kangoo-jumps, Kinga Sebestyen.

”Pentru noi nu este o noutate. Noi, locuitorii din Miercurea-Ciuc cunosteam situatia aceasta, stiam de aceasta relatie de mai bine de opt ani. Ei au inceput o relatie acum mai bine de opt ani, inainte ca Zsolt sa fie cu Nicoleta. Sotul Kingai este plecat in Canada. Divortul dintre ei a avut loc din motive financiare. Ea a ramas singura cu copiii. Apropierea ei cu Zsolt a venit printr-o cunositnta, fosta iubita a lui Zsolt. Datorita acesteia a ajuns ea sa-l cunoasca pe Zsolt si sa ajunga sa lucreze pentru el. Ea era deja divortata, era singura. A ramas pe plan secundar Kinga, pentru ca relatia cu Nicoleta era mediatizata. Asta nu inseamna ca nu se vedeau pe ascuns. Zsolt are doua apartamente. Ea a intrat intr-o situatie ciudata”, a spus femeia.

Aceeasi martora a mai facut o declaratie socanta. Potrivit acesteia, sotul Nicoletei Luciu ar fi avut si alte amante, de cand este cu vedeta.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. mai,nu fiti tampi,lasati oamenii sa traiasca,murdare caractere aveti,ori sunteti niste impotentei individiosi?