Noutati :

Martin Staia, schimbat din functia de sef al Directiei Cladiri, Terenuri si Dotari Diverse din cadrul Primariei Timisoara

6 august, 2014 - 01:06 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Fostul sef al Directiei de Patrimoniu din cadrul Primariei Timisoara a fost schimbat din functie chiar de primarul Nicolae Robu. Dupa modificarea organigramei facuta imediat dupa ce s-a instalat noua administratie, Martin Staia ramasese director la Directia Cladiri, Terenuri si Dotari Diverse. Anul trecut a castigat aproape 50.000 de lei, cateva calcule simple aratand ca Staia are un salariu lunar de putin peste 4.100 de lei.

Acum, primarul Nicolae Robu a numit pe altcineva director al Directiei Cladiri, Terenuri si Dotari Diverse. Este vorba despre Laura Koszegi, fosta sefa a Biroului Licitatii, Contracte si Spatii cu alta destinatie din cadrul fostei Directii de Patrimoniu.

„Domnul Martin Staia a exercitat, temporar, pe o perioada de 6 luni, functia de director executiv al Directiei Cladiri, Terenuri si Dotari Diverse din cadrul Primariei Timisoara. Incepand cu data de 24 iulie 2014, pe o perioada de 6 luni, in functia de director executiv al directiei amintite a fost desemnata doamna Laura Koszegi”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Alina Pintilie, purtator de cuvant al Primariei Timisoara.

Staia sustine ca el n-a fost niciodata numit pe functie, oficial, ci a avut statut de simplu consilier.

„Mie mi-a expirat numirea pe functie in august 2013 si de atunci am stat asa, neoficial. Acum, domnul primar a numit oficial pe altcineva. Eu am stat pe salariu de consilier, asa cum am fost incadrat, din august anul trecut si pana acum, in 16 iulie”, a spus, pentru optm.ro, Martin Staia. Fostul sef al Directiei de Patrimoniu ocupa acum functia de consilier la Biroul Cimitire, Garaje si Utilitati.

Conform declaratiei de avere depusa anul acesta, Staia a castigat, anul trecut, 49.470 de lei. El detine patru terenuri intravilane, un teren agricol, dar si o mica padure de putin peste jumatate de hectar. Mai are trei case, un apartament si un garaj. Potrivit declaratiei de avere, Staia conduce o Dacie 1310 si are 26.000 de lei adunati in banci. In 2013 avea si un credit ipotecar de 22.000 de euro.

CITESTE SI: TOPUL salariilor in Primaria Timisoara! Merita sa fii director? Ce sefi castiga cel mai bine, chiar mai bine ca primarul?Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...