Noutati :

Marsul Invierii a adunat sute de timisoreni pe strazile orasului, in a doua zi de Paste. FOTO

21 aprilie, 2014 - 05:10 PM
Autor: Radu Trifan      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Ca in fiecare an, cateva sute de timisoreni au participat, in a doua zi de Paste, la Marsul Invierii, o procesiune care reuneste credinciosi din toate bisericile crestine din Timisoara.


Marsul Invierii, ajuns la editia cu numarul 23, a fost organizat de Asociatia Evanghelistica si de Caritate „Isus Speranta Romaniei”, in colaborare cu bisericile crestine din Timisoara si Consiliul Local.

Adunati in fata Catedralei Mitropolitane, reprezentanti ai diferitelor confesiuni le-au vorbit oamenilor despre insemnatatea Invierii pentru intreaga lume crestina, despre necesitatea pentru un mai bun dialog interconfesional si despre unitatea tuturor crestinilor in fata provocarilor lumii moderne la adresa credintei.

Procesiunea a pornit in ritm de fanfara catre Primarie, mergand apoi catre Consiliul Judetean, avand ca punct final Parcul Rozelor. La eveniment au participat, pe langa lideri ai bisericilor crestine, reprezentanti ai autoritatilor locale si politicieni.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. propaganda neoprotestanta !!! macar fiti onesti si nu va mai ascundeti

    • Foarte frumos. Foarte bine. Daca nu intr-o tara crestina atunci unde? Pentru un crestin autentic nici-o manifestare crestina nu e prea mult si nu este deranjanta, dimpotriva, antrenanta, mai ales cand ea se vrea intercultica. Dar chiar si pentru atei este binevenita, ea avand un rol evanghelistic, intrucat crestinismul autentic este misionaristic. Cine crede, bine. Cine nu…