Noutati :

Marsul Diversitatii s-a desfasurat la Bucuresti. Printre participanti s-a aflat si Loredana Groza

30 iunie, 2012 - 08:11 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Marsul Diversitatii, organizat de Asociatia Accept in cadrul GayFest, a avut loc sambata, de la ora 17:00, pe traseul Piata Unirii – Piata Constitutiei – metrou Izvor.

Cei aproximativ 150 de participanti s-au adunat, de la ora 17.00, pe Bulevardul Unirii, pe sensul de mers spre Piata Constitutiei, iar in jurul orei 17.30 au plecat in mars.

Loredana este ambasadoarea campaniei „Eu sunt! Tu?, pentru construirea comunitatii LGBT, si a participat la Marsul Diversitatii.

„Aceasta ocazie sa fiu ambasadoare – e un titlu atat de onorant – a campaniei «Eu sunt! Tu?» ma si obliga si sper sa facem ca aceasta saptamana sa fie memorabila pentru comunitatea LGBT, dar si pentru prieteni, cunoscuti” ai acestor persoane, a spus Loredana, cunoscuta sustinatoare a drepturilor persoanelor LGBT.

Intre orele 16.30 si 19.00, traficul rutier a fost restrictionat pe Bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Splaiul Independentei, pe Bulevardul Unirii, intre Bulevardul I.C. Bratianu si Piata Constitutiei, precum si pe Bulevardul Natiunile Unite, intre strada Hasdeu si Piata Natiunile Unite, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...