Noutati :

Mars impotriva drogurilor la Timisoara: 1000 de elevi au inconjurat Piata Operei, unii cu masti pe fete. VEZI FOTO!

4 aprilie, 2013 - 01:12 PM
Autor: Catalin Radu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Copii din mai multe scoli timisorene si studenti ai Facultatii de Sociologie si Psihologie a Universitatii de Vest au marsaluit in centrul orasului cu masti de clovni tristi acoperindu-le fetele. Vezi galeriile foto!

Actiunea s-a desfasurat in Saptamana ‘Scoala Altfel’, fiind considerata o activitate extrascolara. Marsul ‘de sensibilizare a opiniei publice in legatura cu riscurile si consecintele consumului de droguri’ a fost organizat de Centrul de prevenire, evaluare si consiliere antidrog Timis, Primaria Timisoara si Inspectoratul Scolar Judetean.

Copiii au purtat pe fata masti de clovni tristi si au inconjurat Piata Operei pe melodia ‘Nu lasa drogurile sa te schimbe’, lansata in anul 2002 de 3 Sud Est, Animal X si Cristiana Raduta. Din scolile timisorene au fost aduse efective impresionante de elevi, la mars participand circa o mie de tineri.

Foto: Virgil Simonescu

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...